Børve Borchsenius

Horten Havneby

Prosjekter / Boligprosjekter / Horten Havneby

Horten Havneby

Boligene i Horten Havneby ligger svært attraktivt til ved sjøfronten i Horten Indre Havn, tett på sentrum. Vi har vært opptatt av å utnytte den fantastiske utsikten og etablere gode fellesområder, møteplasser, solrike private hager og oppholdsarealer. Indre Havneby borettslag er første byggetrinn med til sammen 51 leiligheter fordelt på tre bygg.

Prosjektet har variasjon og gode bokvaliteter som forutsetning. Fasadene er utført i materialer med lang levetid. Ytterveggkledning i fire ulike teglfasader med innslag av trepanel. Sprang og forskyvninger i fasaden forsterkes, slik at bebyggelsen framstår formmessig som mindre enheter der hver enkelt bygningskropp får sin egen identitet.

Vi har hatt som intensjon å utvikle moderne og funksjonelle leiligheter med variasjon i størrelser og planløsninger. Leilighetene er lyse med god fasadelengde, store vindusflater, gode lysforhold og flott sjøutsikt. Leilighetene har uteplasser med høy kvalitet. Horten Havneby er blitt et attraktivt og bra sted å bo!

Conceptor Bolig AS
2018-2020