Boligene i Horten Havneby har en sentral beliggenhet til Horten sentrum og ligger svært attraktivt til ved sjøfronten. Vi har hatt stort fokus på å sikre den fantastiske utsikten mot Hortens Indre havn, skape kontakt med uteområdene og etablere gode fellesområder, møteplasser, solrike, private hager og oppholdsarealer. Indre Havneby borettslag er første byggetrinn, med til sammen 51 leiligheter fordelt på 3 bygg.

Prosjektet har som forutsetning god kvalitet og variasjon i fasadeoppbyggingen med materialer som har lang levetid, og et grønt fokus som sikrer minimalt vedlikehold. Ytterveggkledning i 4 ulike teglfasader med innslag av trepanel. Sprang og forskyvninger i fasaden forsterkes slik at bebyggelsen framstår formmessig som mindre enheter og gir en egen identitet til hver enkelt bygningskropp.

Vi har hatt som intensjon i prosjektet å utvikle moderne og funksjonelle leiligheter med mange ulike størrelser og planløsninger. Leilighetene er lyse med god fasadelengde og har store vindusflater, gode lysforhold og flott sjøutsikt. Leilighetene har uteplasser med forskjellig kvalitet.