Børve Borchsenius
Børve Borchenius / Aktuelt

Vi har hjulpet de nye eierne av Storgata 171

I mange år holdt vi til i Storgata 171. Nå har vi flyttet våre kontorer til Flodegården, mens AT Skog har overtatt bygget lenger opp i Storgata. Vi har hjulpet de nye eierne med oppgraderingen innendørs. Det er interiørarkitekt Beate Hoell- Abrahamsen og byggeleder Erlend Kristoffersen som har vært involvert i prosjektet.

Til TA sier konsernsjef Anders Roger Øynes at de er meget fornøyd med resultatet og jobben Børve Borchsenius har gjort med å modernisere og tilpasse lokalene til AT Skog sine behov. Der det har vært mulig er eksisterende overflater beholdt, men behandlet og renovert.

"Fokuset har vært å skape tidsriktig kontorlokaler tilpasset AT Skogs behov og samtidig ha med elementer med historisk referanser som passer med bygningens alder", forteller Beate og Erlend til TA.

"Vi er veldig fornøyde med prosjektet. Spesielt givende har det vært å jobbe med AT Skog som har ønsket en så stor grad av bevaring samtidig som lokalene fremstår som nye og tidsriktige. Her må vi også ta med at Entreprenør Ulf Solbakken AS med underentreprenør har gjort en strålende jobb. Det kan være utfordrende å fornye kontorlokaler i gamle bygninger uten å rive for mye, men i tett samarbeid med entreprenøren har vi fått til et meget godt resultat. Det er godt å se at det er aktivitet i lokalene igjen. Det har vært en glede å få jobbe med AT Skog og at dette bygget som vi har en sterk tilknytning til. Det er fint at et firma som AT Skog ser verdien av disse gamle trebygningene, og at de skal føre historien videre".

Faksimile TA, 28.03.23: AT-skog, Børve Borchsenius | Nye lokaler og stor forandring: - What you see is not what you get (ta.no)