Vårt prosjekt "VEV - fortid møter fremtid" vant konkurransen om nytt museumsbygg for Telemark Museum.

Utdrag fra juryens begrunnelse: 

"VEV har utmerket seg ved at det er godt gjennomarbeidet prosjekt i alle ledd. Det er presentert et vakkert bygg, som er godt begrunnet i materialet som er levert. Prosjektet har et overbevisende plan- og arkitektonisk grep, som viser stor forståelse for stedet, historien og for museets virke og fremtid. VEV har estetiske kvaliteter, har løst forholdet til parken og gatene utenfor best, med både inngang som inviterer og lokker fra Øvregate. Bygget har dynamiske og lette flater som ikke sperrer eller imponerer og avskrekker, men inviterer - det har autoritet, men er ikke autoritært. VEV fremstår som et helt nytt type bygg i forhold til alle andre rundt, med at  det har en selvtillitt og trygghet som refererer bakover i tid, kommuniserer godt med samtiden, og den har et uttrykk juryen tror vil stå seg lenge inn i fremtiden. Det er lett og luftig, samtidig som det har tyngde, fleksibilitet og styrke."

Samarbeidspartnere: Dronninga Landskap, Multiconsult